DITTLEENDE.SE


Välkommen till Leg. Tandläkare Christina Hellquist-Kanagaraja
  • Stacks Image 12387

    Caption Text

    Link

Före och efter


Andreas

Andreas hade under åren blivit mer och mer missnöjd både form och färg på tänderna. Det här problemet löstes genom blekning och 6 nya fasader i överkäken.
Stacks Image 12815

Före

Stacks Image 12823

Efter

Sigrid

Sigrid hade verkligen lidit av att hon tyckte hennes tänder var fula. Det gick så långt att hon till slut försökte dölja tänderna genom att hålla handen för munnen när hon talade. Och om hon skrattade, vände hon bort ansiktet så inte tänderna skulle synas.
Med blekning och nya fasader fick hon vita tänder med ny vacker form, och det störande mellanrummet mellan framtänderna är också borta.
Stacks Image 12911

Före

Stacks Image 12916

Efter

Lena

För några år sedan fick Lena en plastfyllning i en framtand. Med tiden blev fyllningen missfärgad och Lena störde sig mer och mer. Efter blekning och en krona i porslin är framtanden i perfekt igen.
Stacks Image 13110

Före

Stacks Image 13121

Efter

Katja

Efter en rotfraktur förlorade Katja hela framtanden. Med ett tandimplantat och en krona återställdes tanden igen.
Stacks Image 13024

Före

Stacks Image 13029

Efter

Georg

Georg hade sedan många år guldinlägg i två tänder. När tanden framför guldinläggen gick förlorad, ville han få ordning på alla tänder, en gång för alla. I det här fallet ersattes guldinläggen med porslinsinlägg, för att se naturliga ut. Den förlorade tanden ersattes med ett implantat med porslinskrona på.
Stacks Image 13193

Före

Stacks Image 13198

Efter

© 2014 ThirdElement.se All Rights Reserved.