Till ett vackert leende!

Oavsett om det handlar om vanliga lagningar eller kosmetisk tandvård så har vi en enda sak i våra tankar: att ge dig ett vackert leende!
För oss är estetisk tandvård särskilt viktigt, eftersom den i slutändan har ett väldigt speciellt syfte, nämligen att få dig att må bra!
Vi lägger särskilt stor vikt vid dina önskemål och hur du personligen vill uppleva ditt leende. Därför utgår vi inte ifrån vad vi kan, utan ifrån dina upplevda behov. Så här gör vi för använda vår expertkunskap för att hjälpa dig på bästa sätt:

  • Först tar vi några fotografier av dig och dina tänder.
  • Med utgångspunkt från fotografierna och dina önskemål diskuterar vi tillsammans fram din behandling. Självklart handlar det här också om att ta hänsyn till din budget, dina förväntningar, fördelar och nackdelar med olika behandlingsmetoder och så vidare. För oss är det viktigaste att hitta den optimala behandlingen utifrån just dina förutsättningar.
  • När vi har beslutat din behandling kommer du att träffa vår tandtekniker. Han har också en viktig del i ditt leende, och han måste personligen få ta del av dina tankar och önskemål.

Blekning

Ett bländvitt leende…
Att tänderna helst skall vara riktigt vita är djupt rotat i vårt sätt att uppleva ett leende. Viss missfärgning kan vi ta bort med putsning, men ibland krävs blekning. Professionellt utförd blekning är inte skadligt för dina tänder, och det är en av de enklaste åtgärderna för att skapa ett riktigt fräscht leende. Det finns flera metoder och vi diskuterar tillsammans vilken som ger bäst resultat för just dina tänder.

Fasader

Om du vill dölja ojämnheter och få vitare tänder på samma gång kan fasader vara lösningen. Fasaderna skapas individuellt för dina tänder och formas till perfektion. Det finns olika material, med olika egenskaper. Och någon lösning är bäst för just dig.

Kronor

Har du en skadad tand kan en krona vara lösningen. Med en krona återfår tanden både sitt utseende och sin funktion. Kronor görs i olika material beroende på vilka egenskaper du behöver och vill ha.

Implantat

För den som behöver helt nya tänder är tandimplantat av titan en möjlig lösning. Vår specialist inom käkkirurgi utför alla sorters ingrepp, från enstaka tänder till komplett guidad implantatkirurgi där tänderna sätts på plats direkt. Om du tycker att ”kirurgiska ingrepp” låter obehagligt, kan vi också utföra så kallade icke-blodiga ingrepp.